اههم
سلام
تو دنیای امروز، کسب و کار ها تاثیر زیادی از منطقه، کشور، شهر و حتی صنعتی که توش کار میکنن میگیرن. به خاطر همین، بعضی وقتا درس آموخته های کسب و کار های خارجی برای کار در ایران قابل تعمیم یا بست دادن نیست. ما تو کارکسب برنامه داریم یا در مورد چالش هایی که تو بخش های مختلف کسب و کار های کشور وجود داره ( مثل: بازار یابی، زنجیره تامین، استراتژی و بقیه بخش ها ) صبحت کنیم یا اینکه در مورد موضوعاتی حرف بزنیم که تاثیر مستقیم روی کسب و کارا دارن، (مثل نرم افزار های ERP، تولید محتوا و ….. ). مدیریت این کار رو با 2 دسته اپیزود قراره انجام بدیم:
دسته اول که اکثر اپیزود های کارکسب رو هم تشکیل میده، مصاحبس. ما قراره با افرادی که فکر میکنیم متخصصن و تاثیر گذارن تو کسب و کار ها گپ بزنیم و یه موضوع مرتبط با کسب و کار رو از دیدگاه مهمونمون بررسی کنیم و تمرکز کنیم روی تفاوت ها، نقاط قابل توجه و چالش های اون موضوع در ایران.
دسته دوم که داریم روشون کار میکیم و اگر کیفیتش به حدی رسید که برای خودمون قابل قبول بود پخششون میکنیم، صحبت در مورد مقالات یا کیس استادی هاییه که فکر کردیم ممکنه بشه ازشون ایده گرفت. تلاش اصلیمون این بوده و هست که این موضوعات فقط یک سری تئوری نباشن و مطالبی که مطرح میشه، بیشتر اجرایی باشه. اصلا اصلی ترین فاکتور انتخاب مقالات برای این قسمت ها، کاربردی بودن اونهاس.
مسلمه که کیس استادی ها یا مقالات تعدادش خیلی کمتر از مصاحبه هامون خواهد بود و ترجیح ما اینه که بتونیم بیشتر تجربیات افرادی رو به اشتراک بذاریم که تاثیر گذارن تو کسب و کار های ایران.
این یعنی نهایتا ما تو هر قسمت از کارکسب داریم یه موضوع کسب و کار رو بررسی میکنیم و حتما راجع به بعضی از موضوعات، تو یه فصل یا فصل های مختلف ممکنه چند بار صحبت کنیم. مثلا اینکه ممکنه ما با چند مهمون که تخصص و تاثیر گذاری خوبی دارن، در مورد بازاریابی صحبت کنیم و از دیدگاههای مختلف، تو کسب و کار های مختلف، تو صنایع مختلف بازاریابی رو بررسی کنیم.
ما اینجوری فکر میکنیم که به اشتراک گذاشتن این تجربیات، اولا به علاقه مندای تازه وارد حوزه های مختلف کسب و کار کمک میکنه تا بدونن چه چالش هایی رو قراره داشته باشن و شاید بتونه دید بده بهشون در برخورد با این چالش ها. “با تجربه های” کسب و کار هم اگر فرصت داشته باشن و افتخار بدن کارکسب رو گوش بدن “این تیکه رو باید با احتیاط گفت” ممکنه بتونن ایده هایی بگیرن از این گپ و گفت ها. ما هم که خودمون در طول ساخت پادکست هم ایده میگیریمو گرفتیم هم اینکه یاد میگیریم.
اپیزود های کارکسب معمولا زیر یک ساعته، تلاش ما بر اینه که هر 2 هفته یک بار یک اپیزود منتشر کنیم و هر فصل از کارکسب هم قراره 12 تا اپیزود باشه.
از اینکه لطف میکنین و کارکسب رو گوش میدین، ما هم خوشحالیم هم ممنون. و اگر پادکست ما بتونه کمک کنه به ایجاد دید باز تر و شاید تصمیم گیری بهتر تو چالش هایی که تو کار به وجود میان، ما هدف اصلیمون از ساختنش رو لمس کردیم
کارکسب رو میتونین در ناملیک و اپلیکیشن های پادکچر مثل گوگل پادکست، اپل پادکست، کست باکس، استیچر و همچنین تو تلگرام و اسپاتیفای بشنوین.
خود اپیزود ها و مطالب تکمیلیشون رو میتونین رو وبسایتمون هم ببینین.
باعث افتخارمونه اگر ما رو تو شبکه های اجتماعی مون هم دنبال کنین، لینک تمام شبکه های اجتماعی مون رو میتونین توی بخش “چطور کارکسب رو گوش کنیم؟” پیدا کنین.
در آخر هم معرفی کردن کارکسب به دوست، همکار، خانواده، آشنا و… به ما کمک بزرگیه و امیدواریم بتونیم با بالا بردن کیفیتمون این کمک رو جبران کنیم.
دمتون گرم که کارکسب و کلا پادکستای فارسی رو گوش میدین و امیدواریم هرجا هستین خوب باشین.
اعضای تیم کارکسب
فرشاد نگهدار
ایما میرزاعلیخانی
ايما میرزاعلیخانی سرپرست بخش طراحی گرافیکه! هر طرح گرافیگی که از کارکسب میبینین کار ایماس. تحصیلات ایما در زمینه معماریه. با اين حال، فعاليت حرفه ايش در هر دو زمينَس. همزمان با اين كه، توی چندین پروژه که جوايز معمار رو دریافت كردن، عضو تيم طراحى بوده، كارهاى گرافيكى هم كرده كه جاهاى مختلف چاپ شدن!
شاهین بهنامیان
شاهین بهنامیان، همه ویدیو های کارکسب رو میسازه، از تیرز ها گرفته تا ویدیو های یوتیوب! شاهین مهندسی نساجی خونده اما توی چند سال اخیر تمام تمرکز و انرژیش روی تدوین بوده و با چندین پروژه فیلم سازی همکاری کرده!
نامی جمشیدی
نامی جمشیدی مقدم، کار ادیت صدا و تنظیم خود پادکست ها رو انجام میده! نامی دانشجوی اقتصاد بوده ولی به خاطر علاقه زیادش به موسیقی اقتصاد رو نصفه رها کرده و سراغ تحصیل در زمینه مهندسی صدا رفته. کار اصلی نامی آهنگ سازی و نوازندگی گیتار الکتریکه.
حانیه امینی
حانیه امینی پشت تمام شبکه های اجتماعی کارکسبه و همچنین مسئولیت برنامهریزی و تبلیغات رو هم به عهده داره. حانیه دکترای عمومی دامپزشکی میخونه ولی علاقه زیادی به دنیای کسب و کار هم داره!
محدثه رائیجی
اجرایی و هماهنگکنندهی کارکسبه! محدثه گرافیک خونده و تمرکز اصليش روی محتواسازی، برنامهریزی و نظم دادن به هر چیزی که قروقاطیه. توی کارکسب، محدثه مطمئن میشه که همهی بخشها در تولید هر اپیزود، درست و منظم کار کنن و همه چیز طبق برنامه پیش بره!